Ενοικίαση Λύσεων Ενέργειας

Η Power Generators διαθέτει ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ισχύος από 2 KVA έως και 1250 KVA.

Αυτοκινούμενα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη

H Power Generators διαθέτει ένα πολύ μεγάλο στόλο αυτοκινούμενων Ηλεκτροπαραγωγικών Ζευγών, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κύρια ή εφεδρική κάλυψη, οποιονδήποτε αναγκών ηλεκτροδότησης, όπου και όποτε αυτό απαιτηθεί.

Ενδεικτικά, η Power Generators παρέχει λύσεις ενέργειας, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σε γεγονότα όπως:

  • Εκδηλώσεις
  • Ομιλίες
  • Συναυλίες
  • Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
  • Καταστροφές
  • Μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις,
  • Τηλεοπτικές παραγωγές

Σταθερά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη

Τα σταθερά Ηλεκτροπαραγωγικά Ζεύγη της Power Generators μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν κύρια ή εφεδρική κάλυψη μικρών ή μεγάλων αναγκών ηλεκτροδότησης όπου και για όση χρονική διάρκεια αυτό απαιτηθεί.

power generators

Στο παρελθόν, η Power Generators έχει προσφέρει τα ...φώτα της σε εργοτάξια, καταστήματα, επιχειρήσεις, εργοστάσια και εμπορικά κέντρα σε ολόκληρη τη χώρα, καλύπτοντας έκτακτες ανάγκες, επεμβαίνοντας σε περιπτώσεις βλαβών δικτύου ηλεκτροδότησης, αλλά και συμπληρώνοντας ή και αντικαθιστώντας την παροχή ενέργειας από το κύριο δίκτυο για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός

H Power Generators διαθέτει ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που πληροί όλους τους κανόνες καλής και ασφαλούς λειτουργίας, ικανό να καλύψει κάθε είδους ανάγκες που προκύπτουν σε απλές ή και σε πολύ σύνθετες προσωρινές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

power generators

Διαθέτοντας επίσης το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και την υποδομή για τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού αυτού, η Power Generators είναι σε θέση να καλύψει με ασφάλεια και αξιοπιστία κάθε ανάγκη που προκύπτει από την ενοικίαση Η/Ζ αλλά και να διαθέσει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες που εξυπηρετεί.

Δοκιμές Ηλεκροπαραγωγών Ζευγών

Η Power Generators αναλαμβάνει την δοκιμή Η/Ζ και υποσταθμών που βρίσκονται τοποθετημένα στις εγκαταστάσεις των ενδιαφερόμενων, σε συνθήκες υπό φορτίο έως και 1000 KW, με ιδιόκτητα τεχνητά φορτία που διαθέτει, με κλιμακωτή αύξηση ή μείωση των φορτίων μέχρι και 1KW.